When is my wedding

lauantai 26. helmikuuta 2011

Meikkaaja löytyi =)

Sairastuvalta päivää! Vielä jatkuu tämä meidän tauti. Tällä hetkellä likalla ja miulla menossa toinen kierros paskomista. Pientä lämpöilyä on koko perheellä. Taitaa olla kolmatta viikkoa menossa joten eiköhän tämä tästä kohta tieltä väisty.

Mutta jotain hyvääkin tiedossa on eli kuten otsikostakin voi lukea - Löysin meikkaajan! Ja vieläpä aika lähipiiristäkin =) Tämä nainen on juuri lukenut meikkaaja-maskeeraajaksi ja luotan häneen täysin! Tosin eteeni tuli kokemattomana meikkaajana paljon mietittävää. Pitäisi harkita omaa meikkiä etukäteen. Eilen selailin kuvia netistä. Jotain rajoja kyllä osaan jo asettaa meikille, mutta en osaa sanoa mitä värejä yms. tulisi käyttää. No jätän suosiolla tuollaiset asiat ammattilaiselle ja keräilen nyt sitten ideoita meikistäni tänne.

Muuten hääsuunnitelmat junnaavat aikalailla paikallaan, kun ei oikein mihinkään ole ehtinyt. Lisäksi lasten ollessa kotona ei oikein aikaa suunnittelulle ole. No josko tästä taas kohta jotain palveria järkkäilis kaasojen ja bestmanien kesken ja koristelujakin vois alkaa miettiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti