When is my wedding

torstai 17. helmikuuta 2011

Juhlatila Hyvinkään läheisyydestä

Ridasjärven nuorisoseurantalo varattiin heti ensi näkemältä! Aivan ihanalta vaikutti. Idyllinen paikka jossa isot keittiötilat, erillinen kahviotila sekä iso juhlasali näyttämöineen. Ulkona paljon tilaa lasten temmeltää ja haukata happea. Tilan vuokraamisesta vastaa ystävällinen nainen, jonka kanssa pääsemme katsomaan tilaa vielä uudelleen kesemmällä. Vuokrasimme tilan koko viikonlopuksi (häämme ovat lauantaina).

Kävimme katsomassa myös Hyvinkään raittiustaloa ja Hyvinkäänkylän työväentaloa. Mietinnässä oli myös Kytäjän maapirtti.
Raittiustalo ja työväentalo olisivat tosin olleet sijainniltaan paremmat. Molempien heikkouksina oli todella pienet tai lähes olemattomat keittiötilat sekä kohtuullisen pieni tila muutenkin. Lisäksi molempien lähellä oli paljon asutusta - molemmat sijaitsevat keskellä taloja, työväentalo omakotitalo alueella ja raittuistalon ympärillä myös kerrostaloja. Molemmat olivat varsin kauniita paikkoja ja varteenotettavia mikäli pitopalvelu hoitaa tarjottavat/tarjoilut ja vierasmäärä olisi noin 50.

Kytäjän maapirtti on tuttu jo parilta aiemmilta ystävien ja sukulaisten hääjuhlilta. Paikka on sinänsä ihan kiva ja helppo valinta mikäli vihkiminen olisi Kytäjän kirkossa. Sijainniltaan Kytäjä jää vähän kauas Hyvinkäästä aivan kuin Ridasjärvikin. Maapirtin plussiin kuuluu myös mahtavat keittiötilat sekä erillinen huone esim. buffeeta varten. Lisäksi tilassa on ihanan tunnelmallinen yläparvi ja kaunis juhlatila.

Tässä nyt vain meidän näkemyksemme eri tiloista ja meidän juhliin soveltuvuudesta. Kaikki paikat varmasti ovat varsin kivoja eri tilaisuuksien järjestämiseen!

2 kommenttia:

  1. Hei. Vietitte Häät ridasjärven nuoriseurantalolla. Meillä on tulossa heinäkuussa häät myös samaisessa paikassa. Ihastuttiin myös ensi näkemällä paikkaan. :) Olisi kiva kuulla että tuliko paikasta mitään yllätyksi tai muuta mikä kannattaisi ottaa huomioon? Meillä työnalla pöytä järjestys :( vieraita on tulossa 80 ja ei oikein meinaa keksiä miten pöydät laittaa fiksuiten. Olisko vinkkiä?

    VastaaPoista
  2. Heippa Jussi! Blogini on vuodelta 2011 enkä ole ylläpitänyt sitä enään aikoihin... Paikan suhteen ei kait tullut mitään yllätyksiä (muistaakseni). Meillä taisi pöytäjärjestys mennä aika helpolla. Sattui juuri sopiva määrä olla samantyylisiä ihmisiä samoihin pöytiin. Eikä meillä istuttu paikoillaan kuin ruokailun ajan. Loppuillan ihmiset kulkivat sinnetänne pöydistä toiseen yms.

    VastaaPoista