When is my wedding

lauantai 26. helmikuuta 2011

Kakuttaa =)

Tekaisin tänään koekakkua osa I. Väliin laitoin kahden appelsiinin raastetut kuoret, vähän appelsiinimehua ja hedelmälihaa, tuorejuusto purkin, Flora vispin ja liivatteen. Päälle laitoin kermavaahtoa johon on sulatettuna levy Fazerin Sinistä. Koristeeksi ukko skrapasi (en itse käsien tärinän takia pystynyt) Ikean kakkuskrapalla kuvion=raidat  reunaan. Lisäksi päälle raastoin suklaata. Ihan perus sokerikakkupohjaan tein. Maistellaan sitten iltapalaksi =)



Harkinnassa tällä hetkellä olisi 3 kerroksinen kakku jossa kerrokset olisi:
1. valkosuklaakermalla päälystetty sitruunatäytteinen
2. maitosuklaalla päälystetty vadelmatäytteinen
3. tummalla suklaalla päällystetty appelssiinitäytteinen

Sitruunatäytteen olen kerran tehnyt (tosin salmiakkikinuskikakkuun), mutta hyvää oli ja oletan että toimisi myös valkosuklaan kanssa. Vadelma-suklaakakun olen myös joskus tehnyt ja herkkua oli myös, mutta tämä appelsiinitäyte on ihan uusi juttu. Jos ei tällä kokeilulla toimi niin taattu voisi olla se valmis appelsiinituorejuusto, mutta tuossa kokeiluversiossa olisi vähän tekemisen meininkiä ja aitoja makuja =) No katsotaan...

Muoks: Kakku ei ollut kovin herkullista. Tai siis hyvää oli, mutta paljon on vielä sovellettavaa tuossa appelssiini täytteessä! Nyt oli jotenkin liian raskasta ja tunkkaisen makuista. Liekö lisäisi sitruunaa tai sitten kokeilisi appelsiini jugurtista/tuorejuustosta?! Tai sitten kokeilisi laittaa lisää appelsiinin hedelmälihaa ja vähentää raastettua kuorta. Lisäksi tuohon kermaan voisi laittaa vielä lisää suklaata tai vähentää kerman määrää. Nyt tahtoi olla vähän hailakan makuista ja väristä. Menee siis kokeiluksi tämä kakku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti