When is my wedding

perjantai 4. helmikuuta 2011

Alko pohdintaa - apua kaivataan!

Monen lempiaihe ja varmaan toisen puolen kauhu... Elikkä mitä "lämmikettä" tarjoamme häissämme?!
Täältähän saisi ja täältä paljon halvemmalla kuin suomessa on tarjolla. Mutta mitä?

Alunperin on ollut suunnitelmissa pieni alkutymäys lääkelaseista kuoharin sijaan. Sitten viiniä ruuan kanssa ja konjakit kaffien kera. Mutta mitä loppuillasta?

Tuo alkutymäys juttu on ihan tekijöissään vielä. Tulisiko olemaan ihan kirkasta, ehkä minttulikööriä, ehkä joku mix?

Viineistä olen pohtinut ottaako kuivaa sekä makeaa? Torresin Sangre de Toro Red olis yksi ylitse muiden, mutta enpä tiedä mahtuuko budjettiin... Valkkareista jotain makeahkoa. Sattuneesta syystä viininmaistelijaiset on jääneet viime vuosina joten en tiedä yhtään uutuuksista ja en kyllä kauheasti vanhemmistakaan.

Kaffien kanssa olisi mietinnässä Xante konjakki. Se mahtaisi olla myös naisten makuun mikäli sitä uskaltautuu naiset ottamaan =) Ei tarvitsisi montaa eri pulloa ostaa.

Sitten tuo loppuilta. Harkinnassa on ollut:
1. booli. En pidä lainkaan mansikka/vadelmalikööreistä eikä teemavärimmekään ole punainen, hempeä. Joten mietinnässä ehkä jotain kirpeän makeaa... Sour Apple?
2. Drinkkibaari. Baarimikkoa saattaisi olla tarjolla, mutta onkohan tämä sitten jo ihan kauhean monimutkainen idea? Kun pitäs kuitenkin olla aika montaa litkua ja limuja ja kahvia ja kaakaota...
3. "Perinteinen" olut, siideri, lonkero linja?

1 kommentti:

  1. Itse olin vieraana tänä kesänä häissä, jossa oli tarjolla "baaritiskin" takaa kertakäyttö snapsi laseihin paukkuja, eli sai siis itse kaadella mieleisen. Heillä oli likööri, viski tms tarjoilu siis siinä. Sekä lisäksi boolia. Ja näitä sitten vieraat kävivät kaatelemassa itse itselleen

    VastaaPoista