When is my wedding

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

II Proto

Hääpukuja kävin sovittelemassa Leimulinessa, mutta eipä sieltä sittenkään löytynyt mitään kivaa. Yhtenä syynä oli varmasti huono myyjä. Ensimmäisellä sovituskerralla oli sellainen nuorempi mukava joka osasi laittaa tuon Manonin puvun tosi kivasti mulle. Toisella kerralla (ilmeisesti itse omistaja) ei osannut laittaa sitä ollenkaan istuvasti vaan puku roikkui päälläni ja kirjailut menivät jotenkin ihan ihmeellisesti...

Elikkä siis alkuperäiset suunnitelmat esiin ja puvun ompeluun itse. Alushame on jo hyvällä mallilla. Enään puuttuu vyötärön korjaus, kun tein siitä liian ison ja epäistuvan. Kaaso R saa tässä asiassa auttaa alkuun ja neuvoa istuvan vyötärön ompelun. Itse pohdin ihan resoria, mutta onkohan liian kuuma puvun alla?!

Puvun alkuperäinen suunnitelma tulee muuttumaan. I proton leveät olkaimet muuttuvat kapeahkoihin liivien olkaimet peittäviin. Tällä hetkellä on ommeltuna II proto prinsessaleikkauksella. Ja aika simppeli malli. Itse puku tulisi olemaan tuota ruskeaa taftia ja lyhyehkö malli, ehkä polven alle. Vielä on aivan auki tuo helman toteutus. Leveä, kapea, pussimainen, epäsymmetrinen??? Selvää on se, että tylli tulee näkyviin helmasta kuten tuossa ihanassa Fiestan puvussa.

Olen suunnitellut myös hieman kirjailuja pukuun, mutta näistä sitten myöhemmin ;)

Tämän hetkinen puku tulisi siis olemaan aika lailla tätä mallia. Tosin siis nuo värit, kirjailut yms. ihan erilaiset, mutta samalla periaatteella... Kuva taas törkeästi netistä kopsattu täältä. Ja malli löytyi googlettamalla. Itse puvun kaavat löytyi vanhasta Suuri käsityö lehdestä (kesämekon kaava muunneltuna).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti