When is my wedding

maanantai 31. tammikuuta 2011

Esimakua hääpuvustani

Tämä Fiestan puku on aivan ihana! Harmi vaan, etten ole aivan stantardi mittainen (olen yhtä pitkä kuin leveä), minulla ei ole täydellistä rintavarustusta (kahden lapsen ja ihran löysyttämät saunatissit). Itse täydellisyytenä tilaisin varmasti heti tämän!

Mutta koska olen kätevä käsistäni tai ainakin luulen olevani päätin itse toteuttaa puvun aika radikaalisti muunneltuna. Yläosaan teen olkaimet sillä haluan liivit puvun alle. Lisäksi mallista tulee empiremäinen, rinnan alle sauma ja helma lähtee pikku hiljaa levenemään rinnan alta. Alushameeseen ei tule vanteita ja muutenkaan siitä ei tule mitenkään mahtavan leveä. Jos osaan teen rinnan alle toiselle puolelle "vekitystä" ja ehkä hieman epäsymmetrisen helman.

Itse asiassa puvun ruskea tafti on jo ollut kaapissa vuoden verran. Löysin sen viime vuonna loppualesta ja hintaa jäi huimat 3 euroa metri! Hankintalistalle jäi siis ainakin tuo yläosan valkoinen kangas sekä alushame matskut tai vaihtoehtoisesti valmis alushame.

2 kommenttia:

  1. Komia on. Tää puku on kyllä semmonen minkä minäkin huolisin päälleni. Ei aina tarvii olla perinteinen valkoinen :)

    VastaaPoista
  2. Juu ei tällä lapsiluvulla viitsi mitään kokovalkoisia hunnullisia pukuja laittaa. Eiköhän sen kaikki tajuu etten mikään neitsyt enään ole =)

    VastaaPoista