When is my wedding

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Pulassa puvun kanssa!!!

Minunhan piti alunperin tehdä itse pukuni, mutta eräänä päivänä lähdin katselemaan hääliikkeestä kenkiä ja huomasin, että siellä oli poistomyynnissä pukuja. No ei kun sovittelamaan ja kuinkas sitten kävikään?! Löysin aika kivan puvun! Tosin liikkeessä on vieläkin - kiitos minun harkintakykyni joka "joskus" venyy yli odotusten ja lopulta joudun pettymään itseeni, kun en osaa tehdä nopeita päätöksiä... Eli kyseessä siis Manon Fashionin puku:
http://www.manonfashion.co.uk/gown/gownDetail.aspx?gownID=116
Puku sai kyllä ihmeitä aikaan tehden minulle vyötärön ja olkaimettomana istui kuin nakutettu. Käsivarsien allitkin hävisivät puvun näyttävyydelle! Lähdin jo hääfoorumilla huutelemaan josko joltain saisi käytettynä tätä ihanuutta. Hintaa ostopuvullekin jäi kohtuullisesti, mutta siinäkin oli kohtuullisesti liikaa =( No mietin ja pohdin ja märehdin seuraavat monta kuukautta...

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kimppu pitkillä varsilla

Makustelen tässä idealla josko kuitenkin kimppu kukkien omilla varsilla - ja pitkillä sellaisilla?! Pidän kukista tosi paljon ja vieläpä todella monista erilaisista, joten vaikeata tämä kukkien valinta tulee olemaan! Yksi vaihtoehto olisi katsastaa oman puutarhan sato häiden aikaan. Myös sisäkukista voisi saada jotain vihreää kimpun "täytteeksi". Tai sitten vain avoimin mielin lähteä kyselemään kukkakaupoista kimppujen hintoja...

Tässä vähän runsaampi kimppu. Vihreät pidemmät oksat kallojen lomassa ovat kivoja!
Vähän samaa ideaa kuin edellisessä, mutta paljon pelkistetympi...

Kahdesta kohtaa sidottu kimppu. Tämäkin aika kiva idea, mutta ehkä vähän "luonnottoman" näköinen minun silmääni.
Heinät tuovat tähän kimppuun kivasti ilmavuutta.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Karkkia karkkia lisää karkkia =)

Pentikiltä alennuksella ostettiin pari tällaista Solo lasipurkkia karkkibuffettiin. Lisäideana tulee tarjolle ehkä pikkusuolaisia kuten suolapähkinöitä, chilipähkinöitä ehkä sipsiä... Noita piti ensin laittaa pöydille valmiiksi, mutta ehkäpä tulevat kuitenkin karkkibuffettiin.

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Karkkibuffet

En muista olenko kirjoitellut, mutta meille tulee karkkibuffet häihimme. Olemme molemmat (mieheni vielä enemmän) heikkona karkkeihin ja mielestämme ideana yksi karkki lahjaksi olisi lähinnä kiusausta ;o) Joten karkkia tulee ja paljon! Astiahankintaa on harrastettu Pentikin ystävämyynnissä:

Bola, kirkas
Lisäksi kaapista löytyisi ainakin Riihimäen lasin Karhu tölkkejä ja joitain kirkkaita maljakoita... Haluaisin ehkä vielä jotain tällaista:

Kuva löytyi täältä. Hinta vain on vähän liian korkea. Kuulemma Hulluilla päivillä joskus sai hieman huokeampaan hintaan tätä ihanuutta.


Jos ottimia karkeille miettii niin nämä voisi olla kivat =)

Morsiuskimpun väkerrysharjoitus

No niin pääsinpäs tositoimiin, kun löysin K-kaupasta reilun kaupan ruusuja ja neilikoita valkoisena. Nuo ruusut olivat aika huonolaatuisia ja niitä ei kyllä voi "oikeassa" kimpussa käyttää! Mutta nuo neilikat olivat mielestäni ihan kivoja ja säilyivät hyvin.

Kimppu on vielä ihan proto tasoa... Kaupoista joissa kävin oli hopeinen sidontalanka loppu ja jouduin turvautumaan halpis rautalankaan ja kauheaa jälkeä tuli! Lisäksi en löytänyt talosta minkäänlaista liimaa enkä myös kaupoista kukkaliimaa joten tuo pohja paistaa aikalailla läpi, kun en voinut liimailla lisää lehtiä kimpun "peitteeksi". Kukkia ei ole kunnolla kiinnitetty kimppuun eli tositoimissa tuo kimppu lävähtäisi...









Ja materiaaleina: Kahva on Pirilän kukkatalosta Tuusulasta 1.80 euroa, rautalanka kimpun pohjaan n. 1 euroa. Ohkaisempi kukkien kiinnitykseen Tiimarista n. 1 euroa (meni vain vähän kerältä), ruusukimppu (10 ruusua) 5 euroa ja neilikkakimppu saman verran. Muratti Kodin Terrasta 2,50 euroa. Kovin kalliiksi ei tämä kokeilu tullut ja hyvä niin sillä pitänee vielä ainakin yksi harjoitus lähempänä häitä tehdä...

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Feta-paprika leipää

Leivoin tänään yhtä suosikkileivistäni foccaciaa. Leipä on uskomattoman maukasta. Se on sisältä mehukkaan kuohkeaa ja päältä ihana rapsakkaa - ja rasvaista... Suolaakaan en ole säästellyt =) Leivon leivän ihan perusohjeella: vehnäjauhot, kuivahiivasäkki, oliiviöljyä, vettä, suolaa. Päälle olen heittänyt valmis Apetina snackin tällä kertaa paprika versiona. Käytän noin puolet siitä snack purkin öljystä leivän päällä. Tänään leivoin myös pari muuta leipää ja laitoin öljyn loput niiden päälle. Lopun öljyn voi hyödyntää myös esimerksiksi salaattikastikkeena tai laittaa puolet taikinaan ja puolet leivän päälle. Tämä leipä on harkinnassa myös häämenuun salaattien kaveriksi.

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kampauksen uudet ideat



Tää olis kans tosi ihana! Tässähän muuttuu kohta ihan bridezillaksi ku kattelee lukuisia kuvia häistä ja lukee hääfoorumeita... No ehkä mie osaan pitää järjen päässä ja mölyt mahassa vaikka jokin ei nyt menisi ihan niinku on suunniteltu =)

Tässä kampauksessa voisi hyödyntää äitini kanssa tekemää pinni ostosta. Samalla kuvasin sydän koruni, jonka melko luultavasti laitan häihimme. Korulla on suuri tunnearvo - mieheni osti sen miulle kotiuduttuani viime kesänä sairaalasta (keuhkoveritulppa). Koru on Kalevala mallistosta ja korurasiassa oleva runo: "Sydämen sykkeen tahdissa, rakkautta jokaiseen päivään" kirjoitettiin myös kutsukortteihimme. Näissä hieman mietityttää tuo väri vielä sopiiko kokonaisuuteeni, mutta se selvinnee puvun valmistuttua sovittaessa...