sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hääkakku!

Nyt on päästy yhteisymmärrykseen sulhon kanssa kakusta. Ajatuksena oli vähän tuhdimpaa tavaraa, jos joku jää vihaiseksi salaateista niin tämän pitäisi auttaa asiaan =) Vähän täytyy ohjetta hioa, mutta tässä proto:


Koristeluista ja viimeistelemättömyydestä älkööt välittäkö, mutta idea on tämä =) Piti vaan tuhlata loput kermavaahdot johonkin ja kokeilin miltä maistuu kakun kera (en kokeile toista kertaa)...

Elikkä ohut suklaakakkupohja rouhitulla suklaalla (kostutetaan), mousseina fazerin sininen-tuorejuusto-kerma-liivate sekä valkosuklaa-tuorejuusto-kerma-liivate. Ilman noita kermapursotuksia. Ehkä tähän jotain pientä koristetta voisi kehitellä ja tuota kostutusta miettiä. Ideana on siis piilottaa tuo kakkupohja tuonne kakun sisään, ettei sitä näy ennen leikkausta. On meistä tyylikkäämpi näin eikä tarvitse mitään kermakoristeluita reunoille.

MIKÄ SOPISI SINUN MIELESTÄSI PARHAITEN?

päärynämehu, maito, sprite, minttuaromi, joku likööri vai joku aivan muu??? Testailuaikaa noin kaksi kuukautta joten vinkkejä otetaan vastaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti