keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Feta-paprika leipää

Leivoin tänään yhtä suosikkileivistäni foccaciaa. Leipä on uskomattoman maukasta. Se on sisältä mehukkaan kuohkeaa ja päältä ihana rapsakkaa - ja rasvaista... Suolaakaan en ole säästellyt =) Leivon leivän ihan perusohjeella: vehnäjauhot, kuivahiivasäkki, oliiviöljyä, vettä, suolaa. Päälle olen heittänyt valmis Apetina snackin tällä kertaa paprika versiona. Käytän noin puolet siitä snack purkin öljystä leivän päällä. Tänään leivoin myös pari muuta leipää ja laitoin öljyn loput niiden päälle. Lopun öljyn voi hyödyntää myös esimerksiksi salaattikastikkeena tai laittaa puolet taikinaan ja puolet leivän päälle. Tämä leipä on harkinnassa myös häämenuun salaattien kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti