torstai 17. helmikuuta 2011

Mukautuva menu

Juhlaruoaksi olemme päätyneet runsaaseen salaattipöytään lisukkeineen, leipineen ja levitteineen. Yöpalana on grillimakkaraa lisukkeineen.

Tämänhetkisiä menu ehdotuksia on jonkin verran. Tonnikala ja kinkkusalaateista olen jo reseptitkin ehtinyt tekemään määrät täytynee vain tarkastaa ammattilaisilta ovatko ihan järkeviä. Julkaisen reseptejämme kun saan tämän hoidettua. Kastikkeet ajattelimme tarjoilla erikseen salaattien rinnalla.

tonnikala-riisisalaatti (kermaviilikastike)
kinkku-makaroonisalaatti (chilikastike ja ananas)
feta-melonisalaatti (öljypohjainen kevytkastike)
vihresalaatti
kylmäsavulohirullat tuorejuustotäytteellä
kylmät lihapyörykät (lähinnä lapsille ja lapsenmielisille)

Leipäehdotuksina on tullut itse tekemällä ciabatta/peltileipä, perunariskat sekä tumma vuokaleipä. Toisaalta taas valmiiksi tilatut patongit sämpylät Laineelta.

Levitteitä en ole koskaan tehnyt ja niitä pitäisi alkaa myös miettimään...

Haluaisin lapsille sellisia minihampurilaisia, mitä näkee mm. laivalla lasten seisovassa pöydässä mutta mistäköhän tällaisia saisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti